пʼятницю, 18 травня 2012 р.

Зустрічі з Філіп Морріс Україна у Харкові


За останній тиждень було організовано одразу дві зустрічі з компанією «Філіп Морріс Україна» для харківських команд SIFE. 10 травня студенти SIFE з Харківського національного університету, Української інженерно-педагогічної академії та Харківського інституту банківської справи зустрілись з Генеральним директором компанії паном Хрістосом Цолкасом. Студенти мали можливість поспілкуватись з топ-менеджером в неформальній обстановці, поставити запитання та дізнатись багато цікавого про саму компанію та кар'єрні можливості.



Вчора, 15 травня, команди SIFE відвідали фабрику Філіп Морріс у Харкові та дізнались, як відбувається високотехнологічний процес сучасного виробництва.  Директор виробництва пан Бехзат Тюрегюн поділився із відвідувачами досвідом із власного 20-річного кар'єрного шляху в компанії Філіп Морріс. Також, співробітники компанії провели екскурсію та розповіли студентам цікаві факти про діяльність фабрики. 

Студенти мали нагоду дізнатися про програму Operations Trainee (дізнатисябільше), яка дає унікальну можливість розвитку у різних підрозділах на фабриці та про програму Aspire – програму літнього стажування у відділі продажів для студентів та випускників у різних містах по всій України - те, що зробить це літо незабутнім для всіх бажаючих (дізнатися більше).

Після закінчення відвідування фабрики студенти зробили колективне фото на фоні фабрики, яке нагадуватиме їм про цю подорож та спонукатиме до нових зустрічей.