вівторок, 12 жовтня 2010 р.

День 2. Відбірковий раунд



Вчора, 11 жовтня, відбувся перший раунд змагань Всесвітнього кубку SIFE. 40 команд змагались між собою у 8 лігах. Україна потрапила у лігу разом з командами Гани, Пуерто-Ріко, Китаю та В’єтнаму.



Українська команда гідно виступила перед міжнародними суддями, представивши свої освітні проекти. Команда SIFE ЛНУ значно вдосконалила свою презентацію, а також представила абсолютно нові річні звіти, надруковані на перероблену папері.





Але, на жаль, за рішенням суддів українська команда не потрапила в топ-16 команд, які продовжили боротьбу в півфіналі змагань. Забігаючи наперед, можемо сказати, що основний конкурент наших студентів – команда Китаю – отримала кубок Віце-чемпіонів Всесвітнього кубку, блискуче виступивши в Фінальному раунді змагань.

Ще однією визначною подією другого дня Всесвітнього кубку стала Ярмарок спонсорів, де студенти мали змогу поспілкуватись з представниками бізнесу та дізнатись більше про кар’єрні можливості в найбільших компаніях світу.







Так закінчився день 2 Всесвітнього кубку. Читайте завтра про півфінальний ьа фінальний раунд змагань, а також про те, яка ж з команд зрештою отримала омріяний кубок Чемпіону світу SIFE!









Немає коментарів:

Дописати коментар