четвер, 14 жовтня 2010 р.

День 3. Фінал


Останній день змагань був дуже насичений подіями. Вранці 16 команд, які здобули перемогу в своїх групах в попередній день, змагались між собою в півфінальному раунді. Судді повинні були обрати лише 4 найращі команди, які отримали путівки в Фінал.



Перед тим, як оголосити фіналістів, голова ради директорів SIFE Worldwide Джоел Коннер зачитав клятву членів журі.




А судді на знак погодження піднялись зі своїх місць.



Першою командою-фіналістом була оголошена команда США, яка вибила зі змагань одного з фаворитів - команду Канади. Студенти представили ряд проектів, які допомагали різним верствам населення, що мають найбільші потреби - колишнім проституткам, чорному населенню, імігрантам.



Наступною виступила команда з Індії, яка представила 2 проекти, під час яких студенти вчили фермерів основам ведення бізнесу. Команда значно вдосконалила їхній рівень життя, навчивши виготовляти та продавати сільськогосподарську продукцію та отримувати значно більший економічний прибуток.



Третім фіналістом стала команда Єгипту, яка в минулому році в Берліні виграла Всесвітній кубок і тепер прагнула будь за що його відстояти. Майже всі проекти єгиптян були в першу чергу направлені на вирішення екологічних проблем, залучаючи при цьому різні аспекти бізнесу. В результаті було розчищено сміттєзвалище, створено нову компанію по переробці компосту, та організовано нові робочі місця.



Останньою виступила команда Китаю. Студенти представили 3 проекти, які також допомагали місцевим фермерам краще налагодити процес виробництва та продажу продукції.




За рішенням суддів Чемпіоном світу SIFE вдруге поспіль стала команда Французського університету Єгипту!




Друге місце дісталось Китаю




Вітаємо всі команди та чекаємо на нову зустріч через рік в Малайзії

Немає коментарів:

Дописати коментар