понеділок, 8 листопада 2010 р.

Тренінг для команд SIFE Україна



В п'ятницю, 5 листопада, в Міжнародному інституті менеджменту (МІМ-Київ) відбувся тренінг для команд SIFE зі всієї України. В ньому взяли участь 45 студентів з Києва, Львова, Вінниці, Харкова та Донецька.



Спеціальним гостем тренінгу стала Ніна Купман - Старший менеджер програми SIFE в Європі.

Одною з основних тем тренінгу стало введення нового критерію SIFE. Офіційне пояснення критерію можна завантажити тут. Решта матеріалів з тренінгу незабаром будуть доступні в розділі "Матеріали для завантаження" на нашому сайті.

Крім того студенти вчились створювати нові проекти SIFE, беручи до уваги конкретні потреби різних верств суспільства. Працюючи в малих групах, учасники тренінгу розробили проектні ідеї, направлені на допомогу людям з обмеженими фізичними можливостями, фермерам, представникам малого бізнесу, безробітній молоді та іншим групам населення.



Студенти SIFE також провели сесію брейнштормінгу щодо ефективних методів набору нових учасників в свої команди. В результаті колективної роботи було запропоновано близько 25 варіантів промо-акцій та шляхів рекрутингу в університетах.



Фінальною частиною тренінгу стала вправа на побудову комерційної промови (pitch) про SIFE в форматі 1-хвилинної бесіди у ліфті. Студенти переконались, що налагодити контакт з незнайомою людиною і переконати її уважно себе слухати - дуже не легка справа. Тим не менш, отриманий досвід буде вкрай важливий в майбутньому в процесі пошуку потенційних партнерів проектів.

Дякуємо всім командам за участь і чекаємо на нові зустрічі. Наступний загальний тренінг відбудеться в Києві в кінці січня 2011 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар