середа, 3 листопада 2010 р.

Прес-конференція SIFE Україна

29 жовтня в інформаційному агентстві "Укрінформ" відбулась прес-конференція SIFE Україна. В ній взяли участь керівники програми SIFE в Україні - Іван Дубнов та Ярослав Каплан, представники бізнесу - Олексій Кредісов, Керуючий партнер Ernst&Young, Юрій Логуш, Віце-Президент Kraft Foods, В’ячеслав Шоптенко, директор компанії "Бізнес-лабораторія", а також Надія Кунинець, студентка Львівського національного університету ім. І. Франка.

Прес-конференція була присвячена виступу команди SIFE ЛНУ на Всесвітньому кубку SIFE у Лос-Анджелесі, США. "Ми ростемо як спеціалісти, і разом з нами зростає якість наших проектів, які дають вагомий економічний ефект для всього суспільства",- відзначила Надя, яка брала безпосередню участь у виступі своєї команди.

В'ячеслав Шоптенко - один із співзасновників SIFE в Україні - розповів про свій досвід участі в програмі ще в якості студента. Виступаючи за російську команду SIFE з Тольятті, він здобув бронзову медаль на Всесвітньому кубку SIFE в Амстердамі, що і досі є найвищим показником серед всіх команд з країн СНД. Але навіть не це, за словами В'ячеслава, стало найбільшим його досягненням. Набагато важливішим виявився отриманий практичний досвід від участі в програмі, який значно допоміг йому в майбутньому при створенні власного бізнесу.

За словами Олексія Кредісова, українська команда SIFE виконала значну роботу, щоб довести світовій спільності власний могутній потенціал. На його думку, своїми проектами студенти відкрили важливі соціальні ініціативи, серед яких домінували ідея і дух підприємництва. "Це дуже важливо - виховувати в молодих людях потяг до самостійного прийняття рішень з соціально-економічних питань", - наголосив пан Кредісов.

Юрій Логуш підкреслив, що досвід, який студенти отримують від участі в програмі SIFE є дуже важливим в їхньому подальшому майбутньому. Підприємництво -це те, чому потрібно вчитись і виховувати в нашому суспільстві. Крім того пан Логуш зазначив, що двері компанії Крафт Фудз зажди відчинені для випускників SIFE.

Національний координатор SIFE Україна - Іван Дубнов - повідомив, що реєстрація на участь у програмі в сезоні 2010-2011 триває і будь-який університет України ще має шанс долучитись. Також він нагадав, що команда, яка здобуде перемогу на Національних змаганнях SIFE в червні 2011 року представить нашу країну на Всесвітньому кубку SIFE, який відбудеться наступного жовтня в Куала-Лумпурі, Малайзія.

Немає коментарів:

Дописати коментар