четвер, 17 лютого 2011 р.

Тренінг для команд SIFE Україна

15 лютого в Міжнародному інституті менеджменту (МІМ-Київ) відбувся 2-й Всеукраїнський тренінг для команд SIFE. У ньому взяли участь понад 40 студентів з 8 команд SIFE з Києва, Львова, Харкова та Вінниці.



Для налагодження комунікації студенти з різних команд розбились на малі групи та спільно будували замки з ігрових карт. Найвищий замок вийшов таким:



Протягом тренінгу студенти дізнались про устрій найкращих команд світу SIFE, а також поділились власними ідеями в різних сферах діяльності своїх команд.



В першій робочій сесії студенти працювали над пошуком ідей щодо набору нових учасників в свої команди. Спільними зусиллями було запропоновано чимало цікавих шляхів, які тепер будуть активно використовуватись всіма командами.



Наступна сесія стосувалась співпраці з університетами. Як відомо, адміністрація ВНЗ може стати ефективним партнером команди SIFE, допомагаючи їй реалізувати перші проекти, а також підтримуючи фінансово.



Традиційною частиною тренінгу для команд SIFE є виступ представника бізнесу. Цього разу гостем та спікером тренінгу виступив Олександр Загнибіда (САН ІнБев Україна), який провів майстер клас з фандрейзингу, поділившись зі студентами власним практичним досвідом.



Завершальною частиною тренінгового дня стала групова робото щодо пошуку шляхів співпраці між бізнесом та командами SIFE, а також альтернативний фандрейзинг за прикладом найбільш успішних команд SIFE зі всього світу.



Після завершення тренінгу частина студентів поїхали в офіс Європейської бізнес асоціації в рамках спільного з SIFE проекту - "Best Business Ideas Competition". Читайте про те, що відбувалось там з нашими студентами завтра!

1 коментар: