середа, 20 квітня 2011 р.

Тренінг для команд SIFE Україна

Вчора, 19 квітня, відбувся завершальний етап річної тренінгової програми для студентів SIFE Україна. Приймала тренінг у своєму офісі компанія Ernst & Young - стратегічний партнер організації SIFE в Україні.

Протягом тренінгу студенти з 11 ВНЗ України готувались до виступу на Національних змаганнях SIFE Україна, які відбудуться 10 червня у Києві в готелі "Прем'єр Палас". Як відомо, без хорошої презентації досягнутих результатів команді практично неможливо здобути титул Національного чемпіона SIFE та отримати путівку на Всесвітній кубок SIFE. Саме тому студенти SIFE детально вивчали правила змагань, що є однаковими для 39 країн на всіх рівнях змагань SIFE, отримали чимало корисних порад щодо побудови презентації, а також познайомились з прикладами презентацій та річних звітів найкращих команд SIFE зі всього світу.



Окрему сесію було присвячено процесу суддівського оцінювання. Студенти відчули себе у ролі членів журі змагань, оцінивши за новим суддівським критерієм команду SIFE з Єгипту, яка в жовтні 2010 року вдруге поспіль здобула титул Чемпіона світу SIFE на Всесвітньому кубку в Лос-Анджелесі.

Традиційно для тренінгів SIFE в Україні майстер-клас щодо побудови та виступу з презентацією провели експерти з бізнесу - співробітники різних відділів компанії Ernst&Young. Студенти мали змогу повчитись у досвідчених бізнесменів, що неодмінно стане їм у пригоді як під час Змагань, так і у всьому подальшому житті.

Завершальною частиною тренінгу став знову ж таки традиційний обмін досвідом та брейнштормінг серед учасників тренінгу щодо шляхів вдосконалення та розвитку своїх команд SIFE у майбутньому. Запропоновані ідеї щодо залучення бізнесу, медіа, адміністрації університетів та випускників SIFE значно допоможуть командам стати ще більш успішними, допомагаючи ще більшій кількості людей по всій Україні досягати успіху в ринковій економіці.

Матеріали для завантаження:

Всіх учасників тренінгу SIFE 19 квітня просимо дати свій зворотній зв'язок у короткій формі всього на 5 запитань. Це значно допоможе нам створювати ще більш цікаві та корисні тренінгові події в майбутньому!