середа, 12 жовтня 2011 р.

Всесвітній кубок SIFE 2011: Частина 1

3-5 жовтня 2011 року в місті Куала-Лумпур, Малайзія, пройшов грандіозний захід, що зібрав понад 3000 людей з 45 країн світу - Всесвітній кубок SIFE 2011. 37 команд SIFE, що завоювали звання Національних чемпіонів SIFE у своїх країнах зібрались разом, щоб визначити, кому з них дістанеться кубок чемпіону світу SIFE 2011.


Україну представляла команда SIFE Вінницького національного технічного університету, яка перед вильотом з Києва отримала останні настанови прямо в терміналі аеропорту від Святослава Вакарчука:


В перший день заходу традиційно пройшла Ярмарка культур, на якій представники кожної з країн мали нагоду продемонструвати національні особливості своєї держави:





Українська команда у повному складі, включаючи наставника - Миколу Небаву, була вдягнена в традиційні українські комстюми:


Після завершення Ярмарки культур відбулась церемонія офіційного відкриття Всесвітнього кубку SIFE 2011, що в прямому ефірі транслювалась на весь світ.


Кожна з 37 країн традиційно пройшла сценою зі своїм національним прапором в руках:




Останньою офіційною процедурою дня стало жеребкування виступу команд. Україна потрапила в одну групу з чемпіонами SIFE Філіпін, Казахстану, Малайзії та Бразилії.




Відео з церемонії відкриття: