середа, 12 жовтня 2011 р.

Всесвітній кубок SIFE 2011: Частина 2

В чвертьфінальному раунді українська команда SIFE виступала третьою в своїй лізі. Нагадаємо, що суперниками SIFE ВНТУ були команди-чемпіони SIFE з Філіпін, Казахстану, Малайзії та Бразилії. Українські студенти показали оновлену презентацію своїх проектів англійською мовою та гідно провели сесію питань та відповідей з міжнародними суддями.




Ввечері того ж дня під час церемонії оголошення півфіналістів Всесвітнього кубку на сцену запросили три команди від кожної ліги, дві з яких за регламентом отримували путівки в півфінал, а третя - почесний кубок SIFE за третє місце. Вперше за останні декілька років в числі претендентів назвали й Україну. Але, на жаль, за рішенням суддів боротьбу в півфіналі від нашої ліги продовжили команди з Малайзії та Філіпін.

Тим не менше, команда SIFE ВНТУ показала достойний результат, за один рік, фактично, з нуля вигравши Національні змагання в Україні та завоювавши почесний трофей на Всесвітньому кубку SIFE.



Наступного дня в чотирьох півфінальнх лігах змагались 16 команд за право виходу у фінал. Великою несподіванкою став той факт, що зробити це не вдалось жодній з команд-фіналістів минулого Всесвітнього кубку SIFE. Натомість нова четвірка фіналістів виглядала так:


Гватемала:


Зімбабве:
Пуерто-Ріко:


Німеччина:


Саме остання команда, що представляла університет Регенсбурга здобула звання чемпіона світу SIFE 2011 року, реалізувавши масштабні проекти не тільки в своїй рідній країні, а й в Болгарії, Румунії та Сербії.




Дивіться відео про те, яким був Всесвітній кубок SIFE 2011 і до зустрічі у Вашингтоні у наступному році!