понеділок, 5 березня 2012 р.

Захист проектів по спецконкурсу Філіп Морріс Україна

В п'ятницю, 24 лютого, відбувся захист проектних ідей команд SIFE в рамках спецконкурсу Філіп Морріс Україна. Студенти з 8 команд SIFE з Києва, Львова, Хмельницького, Одеси та Харкова зібрались в київському офісі компанії Філіп Морріс, щоб представити свої напрацювання перед компетентним журі, яке складалось з працівників різних підрозділів компанії. Також зі студентами SIFE зустрівся новий Генеральний директор Філіп Морріс Україна – пан Хрістос Цолкас.


Завданням студентів було створення програми набору та розвитку майбутніх лідерів Філіп Морріс. Працюючи над даним проектом, команди протягом кількох місяців проводили дослідження, аналізували всі наявні підходи на ринку та розробляли комплекс пропозицій для компанії.


В результаті кожна з 8 команд успішно представила свої ідеї, які тепер будуть детально розглянуті в компанії і цілком ймовірно втілені на практиці найближчим часом.


По завершенню виступів студенти SIFE дізнались про кар’єрні можливості в компанії Філіп Морріс, а також про відкриті вакансії в різних містах України.