понеділок, 5 грудня 2011 р.

Тренінг в офісі Філіп Морріс Україна

В п'ятницю, 2 грудня, в офісі компанії Філіп Морріс Україна відбувся тренінг для студентів SIFE. В ньому взяли участь 50 представників 16 команд SIFE з 8 міст України.

Відкрила тренінг Олена Хоменко - Генеральний директор Філіп Морріс Україна, країн Кавказу та Молдови.

Студенти також отримали можливість дізнатися більше про компанію та кар'єрні можливості в ній. Ірина Владімірова, HR менеджер Філіп Морріс Україна, провела окремий майстер-клас щодо підготовки до вступу на роботу.


Крім того, учасники тренінгу поспілкувались з працівниками Філіп Морріс, що побудували успішну кар'єру в компанії, та поставити їм свої запитання.



Окрему увагу було приділено спеціальному конкурсу, оголошенному компанією Філіп Морріс серед команд SIFE. Представники компанії детально пояснили його умови та переваги участі для команд SIFE.


Другу частину тренінгу було присвячено тематиці SIFE. Студенти детально розбирали суддівський критерій, працювали над створенням нових проектних ідей, дізнавались про методи та підходи рекрутингу додаткових учасників в свої команду.


Працюючи в командах студенти SIFE вчились розробляти коротку промову на 60 секунд. Ця навичка значно допоможе їм в майбутньому спілкуванні зі спонсорами та партнерами.


В кінці тренінгу всі його учасники мали змогу поставити будь-які запитання щодо SIFE та Філіп Морріс і отримати вичерпну відповідь.



Наступний тренінг відбудеться в лютому також в приміщенні компанії Філіп Морріс Україна.

Важливо: будь ласка, приділіть 1 хвилину, щоб дати свій зворотній зв'язок щодо тренінгу (якщо ви його особисто відвідували). Форма фідбеку.

Презентацію з тренінгу можна завантажити тут