вівторок, 20 березня 2012 р.

Тренінговий день в Філіп Морріс Україна


Вчора, 19 березня, відбувся другий національний тренінговий день для команд SIFE в офісі нашого партнера - компанії Філіп Морріс Україна. В ньому взяли участь 40 студентів з 15 команд.

Відкрили захід представники компанії, розказавши студентам про кар'єрні можливості, а також відповівши на численні запитання.


Також під час цієї зустрічі було оголошено результати спеціального конкурсу від Філіп Морріс для студентів SIFE. Нагадаємо, що 24 лютого в офісі компанії відбулись презентації 8 команд з ідеями щодо побудови стратегії підбору та адаптації лідерів майбутнього. Переможцем спецконкурсу за рішенням компетентного журі, що складалось з керівників Філіп Морріс, було обрано команду SIFE Харківського національного університету ім. Каразіна. 

 
Під час теоретичної частини тренінгу студенти дізнались, як функціонують найкращі команди SIFE в різних країнах світу та які методи слід використовувати в діяльності своєї команди.

Більша ж частина тренінгу була присвячена груповій роботі, де студенти з різних команд SIFE мали можливість обмінятись досвідом, а також створити нові ідеї в області рекрутингу та співпраці з бізнесом.

 

Фотографії з фліпчартів з ідеями команд можна подивитись тут.

Наступний тренінг SIFE відбудеться 20 квітня в офісі компінії Ernst & Young.